Tijdens de boer'n xpeditie kunnen ook kalfjes geboren worden

Boer'n Xpeditie

Altijd al benieuwd geweest hoe het er op een boerderij aan toe gaat?

 

Wil je weten hoe melk gemaakt wordt en op een leuke manier de boerderij ontdekken? Doe de Boer'n Xpeditie!

 

 

Ga op Boer'n Xpeditie

Zien, voelen en beleven tijdens de Boer'n Xpeditie!

 

Ons melkveebedrijf is een moderne boerderij met volop technische snufjes. Tijdens de expeditie ga je met je eigen boerenpaspoort op pad en maak kennis met onze 250 melkkoeien. Je komt langs de melkrobots, de afkalfstal, de stier, het strohok, de uitkijktoren, overal! Ook mag je de kalfjes drinken geven!

 

Wil jij graag wil zien, voelen en beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat, dan is de Boer’n Xpeditie echt iets voor jou! Door middel van spelletjes, filmpjes en opdrachten word je al snel een echte boerenhulp!

 

De entreeprijs bedraagt € 4,00 per persoon. Kinderen ontvangen hierbij een boerenpaspoort!

Het is bij ons niet mogelijk om te betalen met de pinpas of creditcard.


Deze zomer hebben we een leuke actie! De zomerdeal! Voor 6,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. Extra veel pret!


Kinderfeestjes

De Boer'n Xpeditie is een leuke activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen gaan zelf op pad en ontdekken van alles op de boerderij! Elk kind krijgt een eigen boerenpaspoort, waar de opdrachten en andere leuke activiteiten in staan. Na de Boer'n Xpeditie weten ze precies wat er allemaal gebeurt op een boerderij en waar de melk vandaan komt. Misschien wordt er tijdens de expeditie wel een kalfje geboren!


Het kinderfeestje kan ook uitgebreid worden met een dwaaltocht in het maïsdoolhof. Wijzelf vinden het leuk als kinderen tijdens deze activiteiten ook nog wat mee krijgen van de boerderij. Door bij alle activiteiten de boerderij erin terug te laten komen, hopen we de kinderen onbewust en bewust een leuke ervaring mee te geven. Een kinderfeestje op de boerderij met veel plezier!


De Boer'n Xpeditie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Toch kan dit wel wat uitlopen, dit is erg afhankelijk van omstandigheden. Wordt er een kalfje geboren? Is de glijbaan in het strohok te leuk? Raken de kinderen niet uitgekeken in de stal? Na afloop kunnen ze eventueel ook nog een speurtocht langs ons kavelpad doen, waar ze hun opgedane boerenkennis kunnen testen. Maar vaak zijn de skelters, schommels, zandbak en het voetbalveldje te leuk. Gemiddeld zijn de kinderfeestjes 3 uur op ons boerenerf.

 

Klik hier voor de Boer'n Xpeditie arrangementen.


Openingstijden

De Boer’n Xpeditie is het hele jaar geopend. In het hoogseizoen zijn we elke dag open, de rest van het jaar kun je op afspraak langs komen.

 

In het hoofdseizoen (13 juli - 25 augustus) zijn wij elke dag open van 10.00 - 18.00 uur.

 

In het naseizoen (26 augustus - 25 september) zijn wij open op:

Woensdagmiddag: 13.00 - 18.00 uur

Zaterdag en Zondag : 10.00 - 18.00 uur


Mocht u in het voorseizoen of in het naseizoen buiten deze openingstijden willen komen, laat het ons even weten. Zo kunnen we voorkomen dat u voor een dichte deur staat! Ook kinderfeestjes kunnen prima gehouden worden in het voor- en najaar!

 

Tijdens de herfst- en winter- en lentemaanden kunt u alleen op afspraak langskomen. Als u uw dag en tijdstip doorgeeft, zorgen wij ervoor dat we u hartelijk welkom kunnen heten.


Voor groepen is er ook de mogelijkheid om buiten openingstijden een afspraak te maken (minimaal 20 personen).

 

Wilt u meer informatie over de Boer'n Xpeditie? Neem dan contact op met Regina de Vos, telefoonnummer:
06-51083875 of stuur een email naar info@oponsboerenerf.nl.

 

Liever een filmpje om te zien hoe leuk de Boer'n Xpeditie is? Bekijk dan gauw ons leuke bedrijfsfilmpje!

 

  

Copyright 2019 Fam. de Vos