De uitkijktoren oftewel 't Kraaiennest in de melkveestal van Melkveehouderij Zorg en Hoop.

De uitkijktoren

De uitkijktoren is gemaakt in het dak van de stal en biedt u een prachtig panorama uitzicht over het boerenerf en de omgeving.

De uitkijktoren

In 2010 is er een nieuwe stal bijgebouwd op ons boerenerf. In het dak van deze stal bevindt zich een uitkijktoren. Wanneer u helemaal naar boven bent geklommen, kunt u genieten van een prachtig panorama uitzicht over de groene weilanden, de lemelerberg en in de verte kunt u ook de stad Zwolle zien.

Veel gasten nemen graag de moeite om dit uitzicht te kunnen zien. Met de verrekijker, die u van ons kunt gebruiken, kunt u de wijde omgeving verkennen. Aan de ene kant ziet u de Lemelerberg, waar u ook heerlijk kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden, en onze aangelegde wandelroute. Aan de andere kant krijgt u uitzicht over ons erf, het dorp Lemelerveld en in de verte de stad Zwolle. Er is genoeg te zien en elk raam heeft een uniek fotomoment!

Vanuit de uitkijktoren 't Kraainnest heb je een zeer weidse blik op de omgeving van Lemelerveld   't Kraaiennest is boven in het dak van de melkveestal gebouwd.   Vanaf 't Kraaiennest kun je ook de wandelroute Weideblick goed zien. Copyright 2016 Fam. de Vos