Een luchtfoto van Groot Sallands maisdoolhof in Lemelerveld

Maïsdoolhof

Deze zomer op ons boerenerf: Groot Sallands Maïsdoolhof. Een groot avontuur voor jong en oud. Kun jij de weg naar de uitkijktoren vinden?

 

Vanaf half juli tot begin oktober is het maïsdoolhof open!

Groot Sallands Maïsdoolhof

Het Groot Sallands Maïsdoolhof is een doolhof, uitgezet op ongeveer 3,5 hectare maïs. Dit zijn wel 5 voetbalvelden aan elkaar! Om jullie een kijkje te kunnen laten nemen in dit maïsveld, hebben wij een parcours van een aantal kilometer uitgefreesd. Doordat je niet boven de maïsplanten uit kunt komen veranderd dit ‘normale' maïsdoolhof in een uitdagend avontuur voor jong en oud!

 

Rust even uit bij het middelpunt met de vlag, daarna weer op zoek naar de uitkijktoren en de uitgang. Onderweg hebben we voor de speurders onder ons ook nog leuke opdrachten! Na afloop kun je heerlijk genieten van het typische Sallandse landschap op ons terras, waar voor elk wat wils is.

 

Een bezoekje aan ons maïsdoolhof is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens buitengewoon leerzaam! In het doolhof zijn namelijk een aantal informatieborden te vinden waarop te zien is hoe het maïsdoolhof gemaakt is en waarop de nodige informatie over hedendaagse landbouw staat.

 

Laat je tijdens je tocht verassen door vragen en opdrachten waarmee je de speurtocht op kunt lossen. Vind jij het goede antwoord? Dan ligt er een leuke verrassing voor je in!


Vanaf half juli tot begin september zijn we dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over de openingstijden, tarieven, arrangementen en nog veel meer vind je op www.grootsallandsmaisdoolhof.nl!

 

 

 


 

  

Copyright 2019 Fam. de Vos