Het logo bord van familie de vos voor het melkveebedrijf en de camping

Over ons

Op ons boerenerf bevindt zich een echt gezinsbedrijf. We proberen zoveel mogelijk alles samen te doen. Ons gezin bestaat uit vader, moeder, zoon, dochter en vriend. We stellen ons even aan u voor...

Over ons

Jenny de Vos

 

Bram en Jenny de VosMijn naam is Jenny de Vos en ik heb de camping onder mijn hoede. In 1997 zijn wij onze SVR camping gestart en we hebben al veel campinggasten mogen ontvangen. We wilden naast de rust en ruimte en gezelligheid die onze locatie biedt, de campinggasten ook de gelegenheid bieden om kennis te maken met een modern melkveebedrijf. Dat is zeker gelukt, het grootste compliment krijgen we van de gasten zelf. Ze komen met regelmaat terug om hier, bij ons, vakantie te vieren.

 

Bram de Vos

 

Mijn naam is Bram de Vos en ik ben de boer. Sinds 1990 run ik samen met mijn vrouw de boerderij en een aantal jaren terug is ook onze zoon in de maatschap gekomen. Ons melkveebedrijf is modern opgezet met ruim 235 melkkoeien, 90 pinken (jongvee) en 95 kalveren. De koeien worden gemolken door 4 melkrobots. U ziet mij voornamelijk in de stal, dan ben ik bezig met het verzorgen van de dieren, klussen rondom en in de stal of ik ben op het land aan 't werk, maar ik ben ook veel te vinden op de camping.

 

Remco de Vos

 

Mijn naam is Remco de Vos en ben ook de boer op ons bedrijf. Nadat ik in 2010 mijn diploma van de opleiding Agrarisch Ondernemerschap heb gehaald, ben ik fulltime gaan meedraaien in het bedrijf. In 2010 ben ik in de maatschap gekomen en hebben we ook een nieuwe melkveestal gebouwd. Een fijne stal voor de dieren, maar ook zeker voor ons om in te werken. U vindt mij dan ook veelal in de stallen en achter op het erf, maar daarnaast vind ik het ook leuk om les te geven aan mensen. In ons educatiecentrum heb ik al een aantal keer voorlichting mogen geven aan groepen. Het is leuk om zo de mensen wat meer te laten leren over het boerenleven.

 

Joan de Vos

 

Mijn naam is Joan de Vos en ben een zorgboer. Op het boerenerf bevindt zich ook een zorgboerderij, die ik samen met mijn man run. We hebben beide ervaring opgedaan in de zorg voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Door het bijzondere klimaat op de boerderij en het positieve effect wat dit op de kinderen heeft, is het idee gegroeid om Zorgboederij The Ranch te starten. Door het samenwerkingsverband met de camping en het melkveebedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt, zichzelf kan zijn, zichzelf kan ontplooien en plezier heeft op het boerenerf.

 

Marcel Schippers

 

Mijn naam is Marcel Schippers en ben de de man van Joan. Samen met haar ben ik in 2009 de zorgboerderij gestart. Ik vind het leuk om de kinderen/jongeren een zinvolle dagbesteding te geven en hen daarbij ook wat te laten leren. Door de dieren te verzorgen, de tuin te onderhouden, het verbouwen van groente en fruit en het onderhoud van gebouwen en machines te verzorgen, leren de kinderen/jongeren samenwerken, spelen en zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen taken.

 

Regina Boer

 

Mijn naam is Regina Boer en ben de vriendin van Remco. Samen met de familie heb ik een aantal jaar terug 3 leuke uitjes ontwikkeld voor op ons boerenerf. Zomers als de mais hoog staat, gaat het maisdoolhof open en daarnaast hebben we ook de Boer'n Xpeditie opgezet, wat ik heel leuk vond om te doen. Vroeger wilde ik dierenarts worden, maar juffrouw leek me ook leuk. Beide beroepen zijn het niet geworden, maar ik heb wel een leuke combinatie zo gemaakt van de dieren en kinderen. Voor groepen organiseer ik het ludieke spel "WC-borstel werpen", wat erg veel lachende mensen oplevert. Voor deze 3 activiteiten regel ik er alles omheen, dus het is heel veelzijdig werk. Maar daarnaast verzorg ik ook alles rondom de kalfjes die hier geboren worden. Een kalfje verdient een goede start en zorg en als ze dan goed groeien vind ik dat mooi om te zien!

Copyright 2016 Fam. de Vos