Vergaderen op ons boerenerf

Vergaderen op een unieke locatie? Dat kan op ons boerenerf in de nieuwe melkveestal. Vergaderzaal ’t Koezicht heeft een uniek panorama uitzicht over de koeien in de stal.

Vergaderen op ons boerenerf

Vergaderzaal 't Koezicht is rustiek ingericht, met mooie foto's en bouwtekeningen.

Vergaderzaal ’t Koezicht

In de zomer van 2010 is er een nieuwe melkveestal gebouwd met daarin een mooie vergaderzaal. Deze ruimte heeft aan de 2 lange zijden grote ramen, waardoor u een mooi uitzicht heeft over de koeien in de stal. ‘t Koezicht is geschikt voor groepen tot ongeveer 35 personen. U kunt hier rustig en ongestoord vergaderen.

.

Unieke ervaring

Gasten die eerder bij ons zijn geweest, genoten van het unieke uitzicht. U ziet de koeien van dichtbij, maar u ruikt ze niet! Het is tevens interessant om te zien hoe een koe zich gedraagt, een uitzicht dat u niet gauw zult vergeten!

 


Faciliteiten

In vergaderzaal 't Koezicht is ook een geschiedenis wand gemaakt aan de hand van oude foto's.Bij beide vergaderzalen kunt u gebruik maken van de beamer, laptop en flip-over. Ook kunt u bij beide zalen gebruik maken van de beschikbare draadloze internetverbinding.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn snel en gemakkelijk te bereiken door onze ligging vlak bij de N348 Ommen-Raalte.
Op ons boerenerf is voldoende parkeergelegenheid.


Voor elke groep kunnen we programma’s op maat maken die passen bij uw wensen. In overleg met u zal worden besproken wat geschikt is voor uw groep.


Daarnaast is het mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen.

 

Bekijk nu ons 'Vergaderen à la carte' arrangement en stel zelf uw arrangement samen!


Wilt u meer informatie over deze unieke vergaderlocatie? Of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Regina de Vos, telefoonnummer: 06-51083875 of stuur een email naar info@oponsboerenerf.nl.

Copyright 2019 Fam. de Vos