WC-borstel werpen

Zin in een leuk en ludiek spel? Houdt de groep wel van een lolletje?

Geen angst voor zwervende wc-potten?

 

Speel het spel 'WC-borstel werpen'!

WC-borstel werpen

Op zoek naar een leuk uitje voor een kinderfeestje of groepsuitje? Bij ons op het boerenerf hebben we een leuk en ludiek spel, waarbij zeker veel gelachen gaat worden!

 

Het spel

Op het gehele erf zullen wc-potten staan of wc-brillen hangen. Het doel is om in zo min mogelijk worpen het parcours af te leggen, maar in tussentijd moet de wc-borstel ook nog in diverse wc-potten/wc-brillen worden geworpen. Het lijkt een beetje op klootschieten en golf, maar dan op een originele manier. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat het niet te gemakkelijk gaat, daarom worden enkele wc-potten en wc-brillen op moeilijk bereikbare plekken neergezet. Tussendoor loop je wel over de boerderij, dus wees niet bang voor die nieuwsgierige koe of geit!

 

Prijs

Aan het einde van het spel zal het winnende groepje een mooie prijs in ontvangst nemen; geheel in het teken van het kleinste kamertje in huis, het toilet!

 

Kosten

De entreeprijs bedraagt € 6,00 per persoon.

 

Filmpje

Bekijk het leuke filmpje over ons ludieke spel 'WC-Borstel werpen' op RTV Oost! Bij 30.10 minuten begint het ongeveer.

 

Reserveren

Wilt u dit spel graag spelen met uw groep? Dan wel graag vooraf reserveren, zodat wij het spel op tijd kunnen uitzetten. Het spel kan alleen doorgang vinden bij groepen groter dan 15 personen.

 

Arrangementen combineren

Het is mogelijk om dit ludieke spel te combineren met één van onze andere activiteiten. Dwalen in het maïsdoolhof (overdag of tijdens een spooktocht ’s avonds), wandelen en speuren langs voetpad 'Weideblick', bijkomen in een echte tipi of neem een hapje en borrel in ’t Kraaiennest, de uitkijktoren in de melkveestal. De catering kan volledig door ons verzorgd worden, alles is mogelijk!

 

Wilt u meer informatie over het spel 'WC-borstel werpen'? Of wilt u een offerte ontvangen voor een gecombineerd arrangement? Neem dan contact op met Regina de Vos, telefoonnummer: 06 - 51083875 of stuur een email naar info@oponsboerenerf.nl.

 

Copyright 2019 Fam. de Vos