Het gezellige familieveld

Camping de Vos

Op een zomeravond, in een luie stoel voor uw caravan, camper of tent genieten van de stilte over het weidse landschap? Dat kan bij Camping de Vos!

 

Een boerencamping in het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld. Naast de rust, ruimte en gezelligheid die de camping biedt, kunt u ook kennis maken met een modern melkveebedrijf.

 

 

 

Onze camping

De mooie tuinplaatsenIn 1997 is de boerderijcamping opgericht, eerst onder dezelfde naam als het melkveebedrijf: Camping Zorg en Hoop, maar sinds enkele jaren SVR Camping De Vos. Inmiddels zijn we een aantal jaartjes verder en kunnen we gerust stellen dat het zeer succesvol is geweest! We hebben al zeer veel campinggasten mogen ontvangen. Het grootste compliment komt van de campinggasten zelf: ze komen met regelmaat terug om hier, bij ons, vakantie te vieren.

 

De gasten kunnen ook een bericht achterlaten in ons gastenboek, enkele citaten hieruit zijn:

 

  • Gastvrijheid en gezelligheid
  • Overweldigende bloemenpracht
  • De vele skelters en fietsjes
  • Net en schoon sanitair
  • Het verzorgde terrein

 

We bieden de gasten verschillende soorten standplaatsen aan. Voor de gasten die rust en privacy zoeken, hebben wij plekken in de prachtig aangelegde tuin. Voor (jonge) gezinnen is een standplaats op het veld met alle speeltoestellen en -materialen een goede plek. Gasten die wat rustiger willen staan, maar toch de bedrijvigheid van het veld willen meemaken, zijn de 4 staanplaatsen naast het weiland een goede keuze. Als laatste hebben we ook nog de oude paardenbak met verharde ondergrond; ideaal voor campers. Alle plaatsen zijn ruim en voorzien van elektriciteit. Centraal gelegen zijn de sanitaire voorzieningen, Het familieveld met uitzicht op de Lemelerbergzandbak en de recreatieruimte. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om te genieten van de mooie zonsondergangen.

 

Wist u dat onze camping met een 8,6 beoordeeld wordt op zoover.nl? Lees hier de reacties.

We hebben in 2014 ook de Zoover Highly Recommended Award gewonnen! Een mooie beloning voor ons werk.

 

 

Wilt u meer informatie over onze camping of wilt u graag een plekje reserveren, dan ben u van harte uitnodigt op de website van de camping. U mag ook contact opnemen met Jenny de Vos, 06-51192354.

 

 

 

 

Camping de Vos bestaat 20 jaar in 2017!

 

Iets wat we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan! De camping is als ontmoetingsplaats door de jaren heen voor velen de bron van nieuwe vriendschappen geweest. Daarom organiseren we twee ontmoetingsweekenden om zo een reünie te creëren. Lees hier meer...

 

Copyright 2019 Fam. de Vos